dominansVi har mødt Nicklas, der kan tæmme en kvinde og hjælpe dig til at udleve dine fantasier om dominans.

 

35-årige Nicklas ved hvad kvinder vil have. Han både kan og tør tage styringen, når det drejer sig om sex, og selvom han er gift, er der masser af kvinder, der hellere end gerne lader ham komme indenfor og ”bruge” dem – også selvom en stor del af dem også allerede er i parforhold.

 

Bedste og billigste sexlegetøj, klik her ←

 

Egentlig er jeg lykkeligt gift på femte år og får lækker sex derhjemme. Jeg lod mig dog alligevel friste til at oprette en profil på et datingsite – i første omgang fordi jeg lige ville se, hvilket klientel der egentlig var repræsenteret på sitet. Uden at fornærme nogen kan man vist godt sige, at det er noget af en blandet landhandel.

 

Og det var alt lige fra den nysgerrige og eksperimenterende 18-årige skolepige over den etablerede eventyrsøgende unge mor sidst i 20′erne til den forsømte, liderlige direktørfrue i 40′erne, fortæller Nicklas, der på sin profil skriver at han vil sætte kvinderne på plads og behandle dem som en billig tøs.

 

En tidlig start

 

Nicklas opdagede tidligt, at han tændte på at være den dominerende i forbindelse med sex.

 

Jeg havde min seksuelle debut som 13-årig, hvor jeg blev forført af en fem år ældre pige. Når man starter så tidligt, begynder man jo så også at eksperimentere tidligere end de fleste. “Vaniljesex” blev hurtigt for forudsigeligt eller direkte kedeligt, og så skulle der ske noget mere.

 

Jeg var i starten af 20′erne, da jeg mødte en pige, der nærmest tvang mig til at “bruge” hende. Hun ville behandles som en billig luder, og i starten syntes jeg egentlig, det var lidt mærkeligt. Jeg kunne dog mærke en varme i kroppen, når jeg kaldte hende billig luder, rev hende i håret, spyttede hende i fissen, eller hvad jeg nu fandt på.

 

Efterhånden som årene er gået har Nicklas fået mere og mere erfaring og blev bedre og bedre til at dominere kvinderne. Med en baggrund i forsvaret er de maskuline dyder blevet udviklet, og den slags falder kvinderne pladask for. Gennem et halvt års tid har Nicklas nu haft sin profil, og han har efterhånden mødt en del kvinder, der stort set alle har det til fælles, at de vil domineres.

 

Jeg er ret sikker på, at det er fordi, de har et skvat af en mand derhjemme, som lader kvinden styre alt for meget i dagligdagen. En kvinde skal behages og forkæles på mange punkter, men seksuelt skal hun altså vide, hvem der bestemmer, siger Nicklas, der for nylig besøgte en hjemmegående direktørkone i 40’erne.

 

Bedste og billigste sexlegetøj, klik her ←

 

Vi mødtes i entreen i deres kæmpevilla. Som aftalt stod hun kun iført morgenkåbe. Uden at sige noget til hinanden, kyssede vi og lukkede døren bag os. Jeg skubbede hende over på et tæppe, tog fat i hendes hår og tvang hende til at åbne mine bukser og tage min godt stive pik i munden. Hun gjorde modstand, men det var jo en del af spillet.

 

Hun ville ikke adlyde, og så måtte jeg jo bruge nogle af mine kræfter. Jeg gav hende en lussing, og det havde hun ikke lige regnet med. Hun blev overrasket, men jeg kunne også se et liderligt blik i hendes ansigtsudtryk. Herefter tog hun min pik i munden, og suttede den godt og grundigt. Hun spurgte, om vi skulle gå op i soveværelset, og så fik hun endnu en lussing for ligesom at blive sat på plads en gang for alle.

 

Ung og submissiv

 

Det er ikke kun de ældre kvinder, der vil domineres. Nicklas er også blevet kontaktet af en nysgerrig 18-årig pige, der ikke lige kan få det sagt til sin jævnaldrende kæreste. Hun vil gerne læres op, og på sin ugentlige fridag fra elevpladsen, mødes hun med Nicklas for at ”blive sat på plads”.

Nicklas oplever selv, at han tilbyder en hjælp til en række sexhungrende kvinder, der åbenbart ikke kan få det, de vil have, af deres mænd eller kærester.

 

Bedste og billigste sexlegetøj, klik her ←

 

Jeg ser mig ikke som et monster, der bare skal erobre så mange kvinder som muligt. Den tid er for længst forbi. Jeg føler, at jeg hjælper de her trængende kvinder. De fleste er jo i forhold, og det gør mig i sagens natur ikke noget. Det er jeg jo også selv. De siger til mig, at de kommer gladere hjem til manden, så jeg tror faktisk, jeg er med til at redde deres forhold.