vild med digEr han vild med dig? Det er det store spørgsmål. Kan du læse en mand og kan du vurdere om hvorvidt han er vild med dig eller ej? Ellers kan du lære det her. Tidens Kvinder giver dig en guide til, hvordan du afkoder mænds kropssprog, når nu de ikke selv kan finde ud af at vise det.

 

Øjenbrynet

 

Første gang vi ser nogen, som vi føler os tiltrukket af, løfter vi automatisk øjenbrynet og sænker det igen. Hvis de også kan lide os – så gør de det samme. Det hele varer kun i omegnen af en femtedel sekund, og vi gør det alle, uanset hvor i verden vi kommer fra. Fidusen er, at vi åbner øjet en smule mere, og derved lader mere lys komme ind, hvilket får øjnene til at fremstå større og mere indladende. Hvis du selv er lidt bevidst om det, kan du bruge tricket og trække øjenbrynsløftet lidt ud, og dermed på subtil måde gøre ham opmærksom på, at du synes, han er hot.

Kvinder er bare mere sofistikerede

 

Vidste du f.eks. at vi kvinder vælger imellem ikke mindre end 52 forskellige måder at vise mændene på, at vi er interesseret – hvorimod den gennemsnitlige mand kun har 10 tangenter at spille på, når det kommer til forførelse?

 

Bedste og billigste sexlegetøj, klik her ←

 

Opmærksomhed

 

En mand, der er tiltrukket af dig, vil prøve på at fange din opmærksomhed. Hvordan han gør det, er op til den enkelte og kan være alt fra, at han retter forsigtigt på sit slips, til at han bralrer op. Enhver overdreven gestus kan du under normale omstændigheder godt tolke, som at han prøver på at adskille sig fra resten af flokken og gøre opmærksom på sig selv. Et andet tip: Hvis han gerne vil vise sin individualitet og skille sig ud, flytter han sig gerne fysisk fra resten af flokken.

 

Let forbavset udtryk

 

Et lettere forbavset og spørgende ansigtsudtryk vil højst sandsynligt betyde, at han synes, du er fascinerende. Vi er tilbage ved øjenbrynene. Hvis han stadig efter den første umiddelbare kontakt bevarer sine øjenbryn i en lidt løftet position, så kan du godt regne med, at det er et positivt tegn. Hvis hans øjenomgivelser er afslappede og glatte, betyder det til gengæld, at han finder dig kedelig.

 

Alt er erigeret

 

Nej, vi mener ikke penis (selvom det nu også er et ret sikkert tegn på tiltrækning!), men mere at alt på ham ligesom er mere potent. Han spiller med musklerne og får dem til at fremstå større for at virke mandig og tiltrækkende. Måske tager han en lidt strammere bluse på, når I skal på date? Han vil sandsynligvis også stille sig lige foran dig og læne sig ind mod dig, for at få din fulde opmærksomhed.

 

Elevatorblikket

 

Hvis han ser dig som en mulig seksuel partner, vil han lade sig blik vandre på dig – og lade dig vide det! Misforstå os ikke – han scannede din krop første gang han overhovedet lagde sine øjne på dig, men det her er anderledes. Han lader dig se, at han gør det, for at du skal fatte beskeden; at han vil score dig. Benspredning  Det lyder ikke særlig subtilt, men han vil have dig til at se, hvad han har at byde på. Derfor lader han dig få et lille kig på… hans skridt.

 

Bedste og billigste sexlegetøj, klik her ←

 

Vi ved vist alle, hvad man siger, om folk, der sidder og piller i øl-etikken. Man siger nogenlunde det samme om mænd, der ubevidst piller ved knapperne i skjorte og jakke og måske ligefrem åbner og lukker dem. Det er et ubevidst tegn på, at du giver ham lyst til at fjerne sit tøj. Og den utålmodige leg kan i øvrigt være tegn på, at din tilstedeværelse gør ham lidt genert, måske endda nervøs!

 

Stoledans

 

Rykker han sig ud yderst på stolen? Og peger hans knæ mod dig, når han lægger benene over kors? Så har du god grund til at tro, at han nærer mere end venskabelig sympati for dig.

 

Han låner dig sin jakke

 

En klassisk romantisk gestus, nærmest taget direkte ud af Disney. Hans intentioner er ikke kun at varme dine skuldre, der står også mere selviske tanker bag. At en kvinder bærer hans jakke eller trøje vil nemlig signalere et slags ejerskab overfor resten af selskabets hankøn. Men det er naturligvis også hans beskyttertrang, der slår igennem, og trøjen signalerer til dig, at ”hvad der er mit er også dit”. Og så er der selvfølgelig også den åbenlyse fordel, at jakken eller trøjen kæder jer sammen – han skal jo have den tilbage igen på et tidspunkt.